ONLINEBESTILLING

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Godt nytår

Velkommen til tyvetyve, et spændende årti har vi nu taget fat på: Rottens år, skudår – Og der er meget mere i vente i det nye år.

Vi i mercoprint sluttede 2019 af med et kæmpe brag: En meget stor vækst indenfor salg af firmajulegaver. Over 15.000 gaver blev leveret af os til medarbejdere i mange forskellige virksomheder - helt utroligt. Stor tak til alle vores samarbejdspartnere for et forrygende år og en flot afslutning.

Vi ser frem til et godt og spændende år med masser af nye udfordringer – Vi er i den grad kampklare.

Hvad bringer året så os alle mon?

Et år i sportens verden: EM i herre håndbold, EM i herre fodbold samt OL bare for at nævne nogle af de store begivenheder, som vi kommer til at opleve i årets løb.

Et år med fokus på de 17 verdensmål -miljø – bæredygtighed – Vi tror i MP regi, at det er som med internettet, det er kommet for at blive, der er ingen vej tilbage. Så lad os hjælpe hinanden. Lad os tage ansvar, tage de nemme ting først, det koster som regel næsten ingenting – eller meget lidt. Følg med på mercocare – Vi tager nemlig ansvar. Hjælp os med at forbedre og udvikle denne hjemmeside, så vil vi løbende kan informere alle vores samarbejdspartnere.

Stil gerne krav til os – det er med til at udvikle os.

 

Igen i år arrangerer vi nogle events i mercoevent.

 

Vi starter året med et foredrag med Daniel Svensson den 13. februar 2020.

Daniel er kendt fra sportens verden og som TV2 kommentator, og ikke mindst for hans kamp mod kræft. Er du interesseret i at høre lidt om vores miljøpolitik i mercoprint samt foredraget med Daniel
– så tilmeld dig.

Skriv til din kontaktperson hos os, og følg os på vores hjemmeside, Facebook, LinkedIn og Instagram. Men skynd dig – der er et begrænset antal deltagere til dette event.

Vi ser frem til et forrygende spændende tyvetyve.

Mange hilsner

Ole 

         

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

VI STØTTER OP

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok