Mange af vores kunder har begrænset lagerplads og ønsker derfor, at vi styrer deres lager, logistik og udsendelser.
Med vores mange webløsninger, kan vi hurtigt håndtere og distribuere for vores kunder – enkelt, men effektivt.

Se eksempler her:

Lagerstyring
Med et login, kan du få et overblik over din virksomheds lager hos Mercoprint. Dine data vil altid være opdaterede med lagerbeholdning og anden statistik.

 

 

Skabeloner
Med skabeloner, oprettet til dine ønsker, kan du selv rette i både tekst, billede o.a. variabler i dine materialer. Derefter kan du bestille antal, størrelse osv. – så sørger vi for tryk, opbevaring og levering.

Vareinfo
Du vil altid kunne finde vareinformationer på dine produkter. For hvert oprettet produkt – i din virksomhedsprofil – vil vi altid have informationer og billedeksempler så du ved, hvad du bestiller.

 

 

Sortering og pakning
Vi har medarbejdere ansat til at sortere, pakke og optælle jeres varer på vores lagerhoteller. Dermed kan vi  eliminere risikoen for flaskehalse, hasteordrer og andre problemer.

 

Levering
Efter produktion af vores produkter, ser vi det som en stor fordel for vores kunder, at vi selv kan tilbyde at stå for distributionen – i hele Verden! Det giver dermed en sikkerhed for, at vi behandler og fragter produkterne forsigtigt, korrekt og til tiden.
 

 

Kontakt os
Kontakt os for at høre mere om vores løsninger, så vi kan finde frem til det, der hjælper din virksomhed bedst. Kontakt os her>>

 

 

       
       

 

Mercoprint A/S
CVR: 24211738
Mercoprint støtter familier med kræftramte børn Mercoprint støtter danske hospitalsklovne
Ultimate Web