Bæredygtighed

Mercoprint og bæredygtighed

I 2023 kan Mercoprint fejre 50 år i branchen, og vi står i dag med en enestående viden om det felt, vi arbejder i. Profilering af små, mellemstore og store virksomheder er Mercoprints kerne, og i dag består vi af et team, der er eksperter i produkter som tryksager, profilbeklædning, arbejdstøj og promotion-varer. Fælles for alle produkter er, at de stiller krav til reflektion omkring bæredygtighed.

I Mercoprint ønsker vi at tage ansvar for en fælles, bæredygtig fremtid, og vi arbejder aktivt med nogle indsatsområder, hvor vi kan gøre en forskel: 1) Interne arbejdsgange. 2) Eksterne relationer. 3) FNs 17 verdensmål. 4) Bæredygtige produkter. 

1. Interne arbejdsgange

Mercoprint er en ISO-certificeret virksomhed (ISO 9001 & ISO 14001), hvilket kort fortalt er en garanti for, at vi har implementeret et kvalitetsledelsessystem og et miljøledelsessystem, hvor vi konstant arbejder med effektivisering, tillidsfuld dialog med kunder/samarbejdspartnere og bæredygtige arbejdsprocesser. 

 

.      

 

2. Eksterne relationer

Mercoprint er et dansk, familieejet firma, og vi forstår vigtigheden i at handle nationalt og lokalt. Vores leverandører og samarbejdspartnere er lokaliseret i Danmark, og vi bidrager til en forsyningskæde, der skåner vores klima og forstærker vores nationale ressourcer. 

 

 

3. FNs 17 verdensmål

Hos Mercoprint bruger vi FNs 17 verdensmål til at orientere os om, hvor vi kan sætte ind for at gøre en effektiv forskel. Konkret betyder det, at vi handler på de ting, hvor vores branche kan bidrage.

Når vi er på arbejde i Mercoprint, har vi den genanvendelige vandflaske i hånden, affaldssorterer og genbruger kasser og emballage hver gang, det er muligt.

Vi fremhæver menneskers styrker, og ansætter gerne individer i f.eks. fleksjob på de vilkår, der giver dem mulighed for en velfungerende hverdag med livskvalitet og arbejdsglæde. Vi samarbejder med kommunale indsatser for at imødekomme alle mennesker, da vi mener, at alle skal have en chance for at finde deres plads på arbejdsmarkedet. 

Hos Mercoprint arbejder vi mod en fælles, bæredygtig fremtid, og gør en indsats for at løfte vores daglige, miljømæssige ansvar. Det gør vi ved at have fokus på, at vores sortiment af varer bliver produceret under ordentlige forhold i Danmark, samt hele tiden at inkludere nye, bæredygtige produkter og ideer i vores salgsmateriale. 

Udstilling om FN's verdensmål i X-rummet på Næstved Bibliotek | Næstved  Bibliotek og Borgerservice

 

4. Bæredygtige produkter

Vi har en masse viden om, hvilke produkter, der er bæredygtige og indgår i en grøn omstilling af vores samfund. Skal Mercoprint hjælpe med at klæde dig og dine medarbejdere bæredygtigt på, eller sørge for, at jeres tryksager og promotion-varer lever op til internationale standarder for miljø og klima, er vi klar til at rådgive omkring vores miljøvenlige produkter. 

Hos os kan du blandt andet vælge at bestille tryksager, der er svanemærkede, FSC-certificererede eller PEFC-certificerede.  Vi tager ansvar, når det kommer til det miljøvenlige valg af tryksager, og vi er klar til at rådgive dig omkring bæredygtige tryksager, der passer på verdens skove og natur. 

Når det kommer til beklædning, kan vi tilbyde en lang række af produkter, der lever op til internationale standardiseringer inden for miljø og forbrug. Uanset om du ønsker, at dit tøj skal være GOTS-certificeret eller produceret i økologisk, fairtrade bomuld, har vi et sortiment af produkter, der passer til netop dine behov. 

Miljømærkninger til tryksager:

EU Ecolabel FSC  PEFC

 

Miljømærkninger til beklædning:

GOTS Fairtrade  EU Ecolabel

 

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Dezember
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Tilføj til ønskelisteFind ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Return To Shop

Tilføj note Rediger ordrenotat
Anslået leveringstid
Tilføj en rabatkode

Anslået leveringstid

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen