Nilssons Arbejdstøj bliver en del af Mercoprint

 

 25. februar 2022 - Pressemeddelelse - Mercoprint A/S

Vi er glade for at kunne annoncere, at Nilssons Arbejdstøj bliver en del af Mercoprint A/S pr. 1.3.2022. Med ejerskiftet vil Mercoprint videreføre den familiedrevne ånd, og dermed fortsætte den positive udvikling af virksomheden. 

Familieejet firma bliver en del af en ny familie

Siden 2008 har Nilssons Arbejdstøj solgt arbejdstøj og sikkerhedssko, og er kendt for at have et højt serviceniveau præget af nærvær og moral. Ligesom Mercoprint, er det en familieejet virksomhed, der er drevet af gode relationer, professionalisme og passion, og vi glæder os til at fortsætte deres gode arbejde. Mercoprint overtager alle aktiviteter, og Thue og Elin fra Nilssons Arbejdstøj er med til at overdrage kunder og aftaler på bedste vis. ’Skobussen’ vil fortsat komme ud og servicere kunder i samme stil som tidligere, ligesom telefonnummer, mail og hjemmeside forbliver uændret. 

Specialister i sikkerhedssko og arbejdstøj

Mercoprint har gennem en årrække udvidet vores afdeling for sikkerhedssko og arbejdstøj, og vores team består af konsulenter, som er specialister i at klæde dygtige fagfolk på ved hjælp at et sortiment af varer, der afspejler vores viden og dygtiggørelse på området. Nilssons Arbejdstøj er en virksomhed, der i høj grad har haft fokus på værdier som sikkerhed, service og personlig rådgivning, hvorfor vi ser ejerskiftet som en naturlig proces, da Mercoprint deler de samme værdier. Vi ser frem imod, at Nilssons Arbejdstøj nu bliver en del af Mercoprint, og vi glæder os til samarbejdet med nye kunder og leverandører.

For yderligere information om ejerskiftet:

Ole Haupt, Mercoprint A/S                                                                                         +45 25 35 54 00

Kort fortalt om Mercoprint A/S

Mercoprint er en ISO-certificeret virksomhed (ISO 9001 & ISO 14001), hvilket kort fortalt er en garanti for, at vi har implementeret et kvalitetsledelsessystem og et miljøledelsessystem, hvor vi konstant arbejder med effektivisering, tillidsfuld dialog med kunder og samarbejdspartnere og bæredygtige arbejdsprocesser. Vi arbejder aktivt med FNs 17 verdensmål, og ser det som en naturlig del af arbejdslivet at sætte ind, der hvor man kan.

Vi er medlem af Prinfo, som er en landsdækkende kæde af grafiske virksomheder, ligesom vi er medlem af Skandinaviens største merchandisekæde New Wave, hvor vi også er en ’New Wave profil.’

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Dezember
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Tilføj til ønskelisteFind ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Return To Shop

Tilføj note Rediger ordrenotat
Anslået leveringstid
Tilføj en rabatkode

Anslået leveringstid

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen